Lifestyle

Si të ruajmë freskinë dhe aromën e erëzave në frigorifer

Si të ruajmë freskinë dhe aromën e erëzave në frigorifer
Foto: Ilustrim
 

Gatimet më të mira kërkojnë barishte dhe erëza të freskëta për të plotësuar shijen dhe shtuar aromat.

Por çelësi i përdorimit të barishteve të freskëta në gatim, është ruajtja e freskisë së tyre.