Lifestyle

Baza e ushqimeve që ulin rrezikun e diabetit dhe problemet me zemrën

Baza e ushqimeve që ulin rrezikun e diabetit dhe problemet me zemrën
 

Regjimet ushqimore me bazë bimore po ndiqen me devotshmëri dhe fanatizëm nga shumë njerëz në botë, për shkak të vlerave të mëdha për shëndetin dhe organizëm.

Studimet mbi rëndësinë e ushqyerjes me bazë bimësh vazhdojnë të konfirmojnë se ushqimet natyrale të tokës janë më të mira për organizmin se mishi.