Lifestyle

Aknet tek të rriturit

 

Aknet nuk janë problem me të cilin përballen vetëm tinejxherët, dhe ky keqkuptim i vazhdueshëm ushqen turpin e përjetuar nga të rriturit të cilët kanë simptoma të akneve, nga njollat e vogla e deri tek cistat e dhimbshme.

Ka persona të cilëve aknet u janë shfaqur jashtëzakonisht shpejtë, çka qon tek komplekset e menjëhershme. Turpi që lidhet me këtë gjendje të lëkurës, shpesh bënë që shumë njerëz të përfundojnë duke e mbyllur veten në dhomë, me ditë të tëra.