Lifestyle

Vaksinimi vlerësohet i nevojshëm edhe për personat që e kaluan COVID-19

Vaksinimi vlerësohet i nevojshëm edhe për personat që e kaluan COVID-19
Foto: AP

Teksa një pjesë e botës ka filluar procesin e vaksinimit të qytetarëve me kurat e zhvilluara kundër COVID-19, duke u vënë prioritet punëtorëve shëndetësorë dhe shtresave më të rrezikuara, një pyetje specifike po shtrohet përherë e më shpesh.

 

Teksa një pjesë e botës ka filluar procesin e vaksinimit të qytetarëve me kurat e zhvilluara kundër COVID-19, duke u vënë prioritet punëtorëve shëndetësorë dhe shtresave më të rrezikuara, një pyetje specifike po shtrohet përherë e më shpesh.

A duhet t’i marrin dozat e vaksinave kundër COVID-19 edhe ata persona që veçse janë shëruar nga sëmundja e shkaktuar prej koronavirusit?