Lifestyle

Një gotë alkool në ditë rrit rrezikun e çrregullimeve në zemër

Një gotë alkool në ditë rrit rrezikun e çrregullimeve në zemër
Foto: Ilustrim
 

Pirja e një gote me alkool në ditë rrit rrezikun e çrregullimit të rrahjeve të zemrës, thotë studimi i fundit.

Hulumtimet e publikuara në Revistën Evropiane të Zemrës, thonë se një sasi e vogël e alkoolit të konsumuar gjatë ditës mund të shkaktojë aritmi të zemrës dhe po ashtu probleme në tru.