Lifestyle

A e mbron kafeja shëndetin e trurit?

 

Të dhënat e Institutit të Statistikave dhe Doganave tregojnë se një shqiptar konsumon përafërsisht 3.1 kg kafe në vit.

Ndërkohë, revista “The Economist” shprehet se konsumatori shqiptar preferon kafenë në vend të çajit.