Lifestyle

Çfarë dihet për variantin e ri të koronavirusit

Çfarë dihet për variantin e ri të koronavirusit
 

Shpërndarja e përnjëhershme e një varianti të ri të koronavirusit është konsideruar si fajtori kryesor për fillimin e masave me katër nivele për miliona njerëz, që konsistojnë me masa më të rrepta për takimet në Krishtlindje në Angli, Skoci, Uells dhe në vendet e tjera, duke e vënë Mbretërinë e Bashkuar në listën e vendeve të ndaluara për udhëtim

Por, si u bë që ndodhi gjithë kjo?