Lifestyle

A ju ndihmojnë ushtrimet fizike të flini më mirë?

 

Shumë njerëz pyesin nëse ushtrimet fizike ndihmojnë për një gjumë më të mirë. Dhe përgjigja është, sigurisht se po.

Stërvitja e ndihmon gjumin në shumë mënyra. Fillimisht e zvogëlon nivelin e stresit, gjë që ndihmon në qetësimin e mendjes para se të futeni në shtrat, në mënyrë që të mos bini për të fjetur me një mendje të mbingarkuar.