Lifestyle

Shkencëtarët të sigurt: Qentë mund të ndihmojnë në shërimin e autizmit te fëmijët

 

Hulumtuesit zbulojnë përse çdo fëmijë, posaçërisht ai i cili vuan nga autizmi, duhet të ketë qen në shtëpi.

Shkencëtarët suedezë kanë publikuar, transmeton BW, që lidhja ndërmjet qenit dhe fëmijës do të mund të shërbejë si terapi në shërimin e çrregullimeve të rënda, si autizmi dhe disa çrregullime psikike.