Lifestyle

Dobitë nga uji i ngrohtë me limon për shëndetin

 

Fillimi i ditës me një filxhan ujë të ngrohtë me gjysmë kokërr lëng limoni është një metodë e thjeshtë dhe efektive për të rifituar mirëqenien dhe shëndetin, pasi limoni nuk është thjesht një ushqim, por një ilaç natyral i vërtetë, shkruhet në faqen e internetit cure-naturali.it.

Në limon, lëngu përbën rreth 30% të peshës së tij, përmban nga 6 deri në 8% të acidit citrik, citrateve të kalciumit dhe kaliumit, kripëra minerale dhe elementë gjurmë si hekuri, fosfori, mangani, bakri, sasi të mëdha të vitaminës B1, B2 dhe B3, karoten, vitaminës A, vitaminës C (deri në 50 mg/100 g lëng) dhe vitaminës P.