Lifestyle

Stresi ndikon tek kujtesa dhe shëndeti mendor

Foto: Ilustrim
 

Stresi i vazhdueshëm ka një efekt të madh në shëndetin fizik dhe mendor. Po cili është efekti i tij tek truri?

Stresi, veçanërisht nëse është i vazhdueshëm, le shumë gjurmë në mendjen dhe trupin tonë.