Lifestyle

Ushqimet që duhet konsumuar patjetër gjatë dimrit

Ushqimet që duhet konsumuar patjetër gjatë dimrit
Foto: Ilustrim
 

Gjatë stinës së dimrit, organizmi i njeriut duhet qëndruar i ngrohtë dhe i përshtatshëm ndaj ndryshimeve të motit.

Përpos veshjeve të duhura, në këtë mes futen edhe disa lloje ushqimesh që ndikojnë në menaxhim të ftohtit.