Lifestyle

Antibiotiku më i fuqishëm natyral, lufton edhe sëmundjet më të rënda

Antibiotiku më i fuqishëm natyral, lufton edhe sëmundjet më të rënda
 

Ne shpesh përdorim antibiotikë konvencionalë dhe harrojmë se mjetet shëruese natyrale gjithmonë funksionojnë më mirë. Sot, ka shumë antibiotikë natyralë dhe mjalti, shafrani i Indisë dhe hudhra janë më të njohurit dhe më të shijshmit.

Mjalti është i aftë të luftojë infeksionet pa shkaktuar baktere rezistente ndaj antibiotikëve, ndryshe nga antibiotikët konvencionalë. Shkencëtarët kanë zbuluar gjithashtu se mjalti është një produkt më i fuqishëm se të gjithë antibiotikët në dispozicion.