Lifestyle

Nëse vini nën kontroll kolesterolin, keni vënë nën kontroll sëmundjet e zemrës

Nëse vini nën kontroll kolesterolin, keni vënë nën kontroll sëmundjet e zemrës
 

Duhen bërë lëvizjet e duhura për të kontrolluar sëmundjet kardiovaskulare, të cilat prekin 5,5 milionë persona çdo vit në Itali, thënë ndryshe pak më pak se një në 10 italianë.

Ky është qëllimi i fushatës sensibilizuese “Zemra mbështetet tek ju – Bëni lëvizjen e duhur” promovuar nga Fondacioni Italian i Zemrës që synon njerëzit tashmë që vuajnë nga ataku kardiak, ishemia dhe goditja në tru.