Lifestyle

Sputnik V i Rusisë i bën thirrje AstraZenecas të kombinojnë vaksinat për COVID-19

Sputnik V i Rusisë i bën thirrje AstraZenecas të kombinojnë vaksinat për COVID-19
Foto: Ilustrim
 

Zhvilluesit e vaksinës për COVID-19, Sputnik V, kanë thënë të enjten se AstraZeneca duhet të provojë të kombinojë vaksinën eksperimentale të saj me atë ruse për të rritur efikasitetin.

Rusia tha se vaksina e saj është efektive 92 për qind në mbrojtjen e njerëzve nga COVID-19, sipas rezultateve, derisa AstraZeneca tha se vaksina e saj ishte efektive 70 për qind dhe se mund të ishte deri në 90 për qind, shkruan Reuters.