Lifestyle

Si të shmangni urinimin e shpeshtë gjatë natës?

Si të shmangni urinimin e shpeshtë gjatë natës?
 

Asgjë nuk është më e bezdisshme sesa të ngrihesh nga shtrati për të urinuar natën. Fatmirësisht, ka disa këshilla se si ta shmangni këtë.

Të gjithë e kemi provuar atë: ju po flini bukur në shtratin tuaj të ngrohtë, por zgjoheni pasi duhet të shkoni në tualet. Është jashtëzakonisht e bezdisshme, por ka disa gjëra që e shkaktojnë këtë problem dhe mund të provoni disa nga këshillat e mëposhtme.