Lifestyle

Disa arsye pse të flesh në një dhomë të ftohtë

Disa arsye pse të flesh në një dhomë të ftohtë

Fjetja në një dhomë të nxehtë jo vetëm që na bën të pakëndshëm dhe të djersitur, por gjithashtu humbasim shumë përfitime që mund të merrnim vetëm duke fjetur në një dhomë të ftohtë.

Vendosja e temperaturës në rreth 18C mund të bëjë të gjithë ndryshimin midis një gjumi të dobët dhe një natë të gjumit të qetë.