Lifestyle

Duhanpirësit, 1.5 herë më të rrezikuar për t’u prekur nga forma të rënda të COVID-19

Duhanpirësit, 1.5 herë më të rrezikuar për t’u prekur nga forma të rënda të COVID-19

Duhanpirësit kanë 1.5 herë më shumë gjasa për t’u prekur nga forma të rënda të COVID-19.

Kështu shprehen ekspertët të Institutit të Shëndetit Publik dhe sipas tyre duhanpirësit janë më të rrezikuar nga koronavirusi i ri (COVID-19) sesa jo duhanpirësit.