Lifestyle

Shenjat e reumatizmit dhe trajtimet që funksionojnë

Shenjat e reumatizmit dhe trajtimet që funksionojnë

Reumatizma është një sëmundje që prek kyçet, gjunjët, ijët dhe shpinën. Ajo shfaqet me dhimbje, deformim dhe vështirësi në lëvizje. Shkaktarët e sëmundjes që prek miliona njerëz në botë janë të ndryshëm.

Në këtë artikull do të merrni përgjigjet e nevojshme për 4 pyetjet kryesore në lidhje me këtë sëmundje.