Lifestyle

Ilaçi anti-inflamator mund të shkurtojë kohën e shërimit nga COVID-19

Ilaçi anti-inflamator mund të shkurtojë kohën e shërimit nga COVID-19
Foto: AP

Një kompani e ilaçeve thotë se marrja e ilaçeve anti-inflamatore tek një tjetër i cili po përdoret gjerësisht për pacientët me COVID-19 shkurton kohën e tyre të shërimit për një ditë.

Eli Lilly ka treguar rezultatet e së hënës nga një studim i një mijë personave i sponzorizuar nga Instituti kombëtar i SHBA-së për Sëmundje Ngjitësi dhe Alergji.