Lifestyle

Qumështi me kakao bën mirë për organizmin

Qumështi me kakao bën mirë për organizmin

Një gotë me qumësht dhe kakao përmban 611 ml acid galik dhe flavonoide, funksioni i tyre kryesor lidhet me trajtimin e hemorragjive të brendshme dhe diabetin.

Antioksidantët që ndodhen në këtë pije, kanë një përqendrim gati 3 herë më të lartë sesa në çajin jeshil. Siç e dimë antioksidantët luftojnë radikalet e lira të trupit tonë.