Lifestyle

Ajri nga tymi i zjarreve mund t’i bëjë njerëzit më të prekshëm nga koronavirusi

Ajri nga tymi i zjarreve mund t’i bëjë njerëzit më të prekshëm nga koronavirusi
Foto: AP

Mjekët në Shtetet e Bashkuara, kanë paralajmëruar se cilësia e ajrit të keq që vjen si pasojë e tymit të zjarreve, mund ta përkeqësojë shëndetin e njerëzve që janë me koronavirus.

Mjeku Brad Spellberg, tha se studimet tregojnë se është një korrelacion mes niveleve të larta të ndotjes së ajrit dhe përhapjes më të madhe te rastet me COVID-19.