Lifestyle

Lulja që shëron dhimbjet e kokës

 

Lulerradhiqja është një nga barishtet më të mira për shëndetin e njeriut.

Ajo ka aftësi të forta shëruese për organizmin dhe është e pasur me vlera ushqimore.