Lifestyle

“Fashionista” për krijimin e aksesorëve unikë

 

Emisioni ku takohen e bëhen një profesionistët e botës së modës dhe adhuruesit e stilit vazhdon të sjellë storje të veçanta.

Këtë javë përveç zhvillimeve dhe lajmeve nga moda, do të vijë edhe një material, i cili do t’ju njohë me krijimin e aksesorëve në mënyrë të veçantë.