Lifestyle

Si funksionon teknologjia për vaksinën kundër COVID-19

Si funksionon teknologjia për vaksinën kundër COVID-19

Është mesi i ditës dhe hulumtuesit teknikë në një laborator të Londrës sapo kanë filluar shpërndarjen e mostrave të gjakut. Ato janë marrë nga pjesëmarrësit e kolegjit mbretëror, aty ku bëhen testimet për COVID-19.

Ekipi i këtij kolegji po drejtohet nga specialisti i sëmundjeve infektive, profesori Robin Shattock.