Lifestyle

Në Meksikë do të kryhen provat përfundimtare për vaksinat e Kinës dhe SHBA-së për COVID-19

Në Meksikë do të kryhen provat përfundimtare për vaksinat e Kinës dhe SHBA-së për COVID-19

Në Meksikë do të kryhen testimet klinike të fazës përfundimtare për vaksinat e COVID-19 të zhvilluara nga Johnson & Johnson dhe dy kompani kineze, është njoftuar nga Ministria e Jashtme e Meksikës, raporton agjencia Reuters.

Testimet e fazës së tretë te njerëzit të vaksinës së Johnson & Johnson të SHBA-së pritet të fillojnë në pjesën e dytë të shtatorit, siç është njoftuar nga kompania.