Lifestyle

Rastet pa simptome “mbajnë sasinë e njëjtë të koronavirusit”

Rastet pa simptome “mbajnë sasinë e njëjtë të koronavirusit”

Njerëzit që nuk kanë simptome të Covid-19 mund të mbajnë sasi të njëjtë të koronavirusit sikur njerëzit me simptome, sugjeron një studim nga Koreja e Jugut.

Koreja e Jugut identifikoi dhe izoloi edhe rastet asimptomatike nëpërmjet testimit masiv që nga fillimi i marsit.