Lifestyle

Ushqimet më të mira për të mbajtur tensionin nën kontroll

Ushqimet më të mira për të mbajtur tensionin nën kontroll

Një nga këshillat më të vyera që mund të japë një mjek kundër uljes së tensionit është zbatimi i një regjimi më të shëndetshëm ushqimor. Ky i fundit përbëhet nga fruta dhe perime, drithëra të plota, peshk, shpendë, legume, arrorë dhe produkte bulmeti me pak yndyrë.

Barishtet