Lifestyle

Mustaqet e misrit për të ulur sheqerin në gjak dhe tensionin e lartë

Mustaqet e misrit për të ulur sheqerin në gjak dhe tensionin e lartë

Qytetërime të ndryshme i kanë përdorur mustaqet e misrit që në lashtësi, sepse kanë besuar fort se këto fije të holla, në dukje të rëndomta, kanë aftësi të mëdha shëruese.

Edhe Shqipëria ka qenë pjesë e këtyre qytetërimeve me nuhatje të mirë ndaj produkteve të veçanta me vlera mjekësore dhe shëruese.