Lifestyle

“Duan të më vrasin”

“Duan të më vrasin”
 

Kim Victory ishte e paralizuar në shtrat dhe po digjej për së gjalli.

Mu në kohën e duhur, dikur e shpëtoi, ama papritmas ajo u shndërrua në një skulpturë të akullt në bufenë e një anijeje luksoze. Pastaj, iu nënshtrua një eksperimenti laboratorik në Japoni. Mandej u sulmua nga macet.