Lifestyle

Çka është kokëdhembja e stresit dhe si ta trajtojmë atë?

Çka është kokëdhembja e stresit dhe si ta trajtojmë atë?
 

Aktualisht, stresi duket të jetë shndërruar në diçka tejet normale, por duhet ditur që stresi i madh u shkakton ndryshime të shumta në shëndetin tuaj.

Kokëdhembjet në veçanti, shpesh shkaktohen nga rritja e nivelit të stresit në trupin tonë, por derisa emri “kokëdhembje e stresit” e shpjegon mirë atë që po ndodhë me trupin tuaj, kjo nuk do të thotë se është gjithmonë një diagnozë e saktë.