Lifestyle

“Prishtina Fashion Nights 2020” sjell koleksionet e reja

 

Për adhuruesit e modës, të shtunën mbrëma vjen në transmetim edicioni më i fundit i “Prishtina Fashion Nights 2020”.

Në 60 minuta do të mund të ndiqni koleksionet e reja të prezantuara nga disa kompani dhe shtëpi mode si: “Walone Fashion Group”, “Kanz Accesories”, “Blini”, shtëpia e modës “Arjeta”, “Ari – The brand” e të tjera.