Lifestyle

Glastonbury i 2021-tës do të jetë festë e dyfishtë

 

Festivali i vitit të ardhshëm i Glastonburyt do të jetë një festë e dyfishtë, ka thënë organizatorja Emily Eavis për BBC-në.

Festivali duhej të festonte 50-vjetorin këtë fundjavë me të famshmit si Paul McCartney, Taylor Swift dhe Kendrick Lamar.