Lifestyle

Konsumimi i arrorëve mbron nga diabeti

Konsumimi i arrorëve mbron nga diabeti

Fruta e thata - Disa bajame, arra apo lajthia në mëngjes, janë një mënyrë e mirë për të luftuar “vrimën në stomak”. Në të njëjtën kohë merrni edhe mineralet e çmuara. Madje frutat e thata ndihmojnë sistemin kardiovaskular, sistemin imunitar dhe është i mirë për lëkurën.

Konsumimi i arrorëve është një nga zgjidhjet natyrale më të mira për t’u mbrojtur nga mundësia e diabetit.