Lifestyle

Fëmijët tekanjoz më të rrezikuar nga shprehitë e këqija të ushqyerjes

 

Fëmijët të cilët janë tekanjoz, kryesisht të identifikuar me karakteristikat e zemërimit dhe lëkundjet në disponim, kanë më shumë gjasa të zhvillojnë raporte jo të shëndetshme me ushqimin dhe shprehi jo të mira të ngrënies.

Kështu u bë e ditur përmes një studimi të fundit të kyer nga hulumtuesit në Universitetin e Shkencave dhe Teknologjisë në Norvegji.