Lifestyle

Shkencëtarët janë në garë me kohën për të testuar vaksinat për COVID-19

Shkencëtarët janë në garë me kohën për të testuar vaksinat për COVID-19
Foto: Reuters

Vala e parë e pandemisë COVID-19 mund të jetë duke mbaruar. Por, për zhvilluesit e vaksinave, ky mund të jetë problem, shkruan agjencia Reuters.

Shkencëtarët në Evropë dhe SHBA thonë se suksesi relativ i masave drakonike të mbylljes dhe rregulli i distancës sociale në disa vende dhe shtete nënkupton se përhapja e virusit mund të jetë në nivel të ulët dhe të mos ketë mjaftueshëm qarkullim të sëmundjes për të testuar vërtetë vaksinat potenciale.