Lifestyle

E keni në oborr, por nuk e dini se është më efektive sesa kimioterapia

E keni në oborr, por nuk e dini se është më efektive sesa kimioterapia

Kjo bimë konsiderohet si rrënjë, por ka veti të shumta shëruese, e krejt çfarë duhet të bëni është ta merrni nga hapësirat ku gjendet.

Kjo rrënjë nxit sekretimin e vrerit, pastron mëlçinë, ndihmon te alergjitë dhe pakëson kolesterolin Po ashtu përmban vitamina dhe minerale të rëndësishme, siç janë vitamina B6, vitamina C, hekur, kalcium, kalium, acid folik dhe magnez.