Lifestyle

Trendet e sandaleve për verën e distancuar

 

Në rubrikën “Këshilla nga moda”, Fashionista sjell trendet e sandaleve për verën 2020. Për verën me distancë sociale, sandalet vijnë shumë të përshtatshme dhe me stil.