Lifestyle

Mungesa e disa lëndëve ushqyese faktorë në rrallimin e flokëve

Mungesa e disa lëndëve ushqyese faktorë në rrallimin e flokëve
 

Rrallimi i flokëve është kur njeriu pëson humbje të vogël apo mesatare të flokëve, për një periudhë të zgjatur kohore.

Flokët tuaja humbin vëllimin dhe kështu shfaqen disa zona më të rralla të flokëve në kokë.