Lifestyle

Veshkat dhembin pas ushqimeve të rënda, kujdesi që ju duhet

Veshkat dhembin pas ushqimeve të rënda, kujdesi që ju duhet

Veshkat janë organe jetike në trupin tonë. Ato janë përgjegjëse për filtrimin e gjakut, pastrimin e organizmit nga toksinat, prodhimin e hormoneve dhe ruajtjen e ekuilibrave të elektroliteve dhe lëngjeve në trup.

Veshkat kanë përgjegjësi të madhe por edhe janë të brishta, sidomos ndaj stilit të jetesës dhe veçanërisht ushqyerjes së keqe.