Lifestyle

Cili është sekreti i liderëve nga fusha të ndryshme për arritje të suksesit?

Cili është sekreti i liderëve nga fusha të ndryshme për arritje të suksesit?

Sekretet e njerëz shumë të suksesshëm për shumë kohë kanë qenë burim i interesit për pjesën tjetër të popullatës.

Derisa ne dalim nga shtëpia pesë minuta me vonesë, të stresuar me një pamje të lodhur pas një nate të gjatë dhe pa u bërë tërësisht gati, njerëzit e suksesshëm e fillojnë ditën në qetësi dhe e vazhdojnë atë në mënyrë shumë efikase, transmeton Koha.