Lifestyle

Në SHBA lejohet përdorimi i ilaçit remdesivir për trajtimin e koronavirusit

Në SHBA lejohet përdorimi i ilaçit remdesivir për trajtimin e koronavirusit
 

Administrata e Ushqimit dhe Ilaçeve në Shtetet e Bashkuara ka lejuar përdorimin e ilaçit remdesivir për trajtimin e koronavirusit.

Me këtë autorizim do të thotë se ky ilaç mund të përdoret te personat e infektuar me COVID-19, transmeton KOHA.