Lifestyle

Si ndikon kafja te niveli i sheqerit në gjak dhe diabeti

Si ndikon kafja te niveli i sheqerit në gjak dhe diabeti
 

Informacionet që gjenden në rrjet mbi rolin e kafesë tek sheqeri në gjak apo diabeti, mund të shkaktojnë shpesh konfuzion.

Kjo për faktin se ka pretendime sipas të cilave pavarësisht se kafeja mund të ofrojë disa përfitime për personat me diabet, ajo mund të ketë një ndikim jo të mirë tek sheqeri në gjak.