Lifestyle

Me apo pa intervenim, koronavirusi zhduket vetvetiu brenda 70 ditësh

Me apo pa intervenim, koronavirusi zhduket vetvetiu brenda 70 ditësh

Përgjatë globit, debatet janë duke u zhvilluar rreth mënyrës më të mirë për të luftuar përhapjen e koronavirusit, me ç’rast vendet po zbatojnë qasje rrënjësisht të ndryshme në betejën kundër sëmundjes.

Por së fundi, një profesor izraelit ka pretenduar se të gjitha përpjekjet shpijnë drejt të njëjtit rezultat, ngase sëmundja e ka një afat të vetin të veprimit dhe kryesisht zhduket pas 70 ditësh - me apo pa asnjë intervenim, raporton Telegraph.