Lifestyle

Vaksina për Covid-19 mund të jetë gati deri në shtator, thotë një profesoreshë e Oxfordit

Vaksina për Covid-19 mund të jetë gati deri në shtator, thotë një profesoreshë e Oxfordit

Një profesoreshë e Oxfordit ka thënë se vaksina për Covid-19 mund të jetë gati deri në vjeshtë.

Sarah Gilbert, është profesoreshë e vaksinologjisë në Univesitetin e Oxfordit dhe udhëheqëse e një ekipi për zhvillimin e një vaksine për koronavirusin, që deri më tani ka infektuar mbi 1.7 milionë persona në nivel global.