Lifestyle

Si të pastroni mushkëritë në shtëpi

 

Specialisti i bimëve mjekësore, Ylli Merja, ka sugjeruar një mënyrë unike për të pastruar mushkëritë në këto kohë të rënduar virozash.

Merja propozon avuj të çajit dhe një frymëmarrje të thellë me qëllim që të depërtohet deri në bronke. Për të përgatitur çajin nevojitet kryesisht limon e pak karafila. Pasi të ziejë çaji, afrohemi deri në 35 cm, thithim avujt derisa të provokojmë kollë.