Lifestyle

Ndryshimet në organizëm pas vetëm 15 minutash ecje

Foto: Ilustrim
 

Kura më e mirë dhe më e thjeshtë për të kapërcyer një situatë stresuese është ecja. Bëhet fjalë për një aktivitet të thjeshtë fizik por që ka cilësitë më të mira të një medikamenti farmaceutik kundër stresit. Por ky nuk është i vetmi përfitim që vjen nga ecja. Në këtë artikull të AgroWeb.org do të zbuloni përfitimet që merrni nga ecja prej 15 minutash çdo ditë.

Rreziku nga ishemia apo sëmundjet kardiovaskulare