Lifestyle

Vaji që nuk duhet të përdoret për fërgim dhe gatim

Vaji që nuk duhet të përdoret për fërgim dhe gatim

Edhe vajrat më të mirë nganjëherë nuk janë të përshtatshëm për temperaturat e larta, kështu që duhet të dini se cilat janë të sigurta për të gatuar dhe cilat përdoren për sallatë.

Kur gatuani ushqim në temperatura të larta, vaji mund të arrijë 120 - 160 Celsius në furrë dhe në tigan deri në 250 gradë Celsius.