Lifestyle

Si t’i shëroni thembrat e plasaritura?

Si t’i shëroni thembrat e plasaritura?

Një paciente 56 vjeçe i kërkonte mjekut këshilla si t’i shërojë thembrat e plasaritur, ndërsa ajo merr këtë përgjigje:

Mund të kurohen me lëngun e limonit. Vetitë e veta acetike ndihmojnë në heqjen e qelizave të vdekura të lëkurës, gjë që ju sjell një lëkurë më të butë dhe të shëndetshme në vendin e thembrave të çara. Preni limonin në dysh dhe fërkojeni zonën e infektuar. Bëjeni këtë për pesë minuta dhe pastaj pastrojeni me ujë.