Lifestyle

Në 2020-n, nuk do të shpëtoni nga këto modele atletesh

Në 2020-n, nuk do të shpëtoni nga këto modele atletesh

Çfarëdo të ndodhë me modën dhe trendet e saj, atletet do të jenë gjithnjë aty për ne. Në ndryshim nga vitet e tjera, 2020-a vjen me modele të përditësuara, në ngjyra, forma dhe materiale të reja.

Në vijim, emisioni “Fashionista” i KTV-së nga rubrika “Këshilla nga Moda” ju sjell listën e atleteve për 2020-n.